Toiminta

Suomen kolmosperheet ry on vuonna 1994 perustettu voittoa tavoittelematon yhdistys, jonka tavoitteena on:

   • Toimia kolmosperheiden yhteydenpitokanavana
   • Kerätä tietoa kolmosista ja kolmosuudesta
   • Valvoa kolmosperheiden etuja
   • sekä jakaa mahdollisimman konkreettista tietoa kolmosista

Yhdistys toimii täysin vapaaehtoispohjalta ilman palkattua henkilöstöä ja rahoittaa toimintansa ainoastaan jäsenmaksutuloilla. Kaikki raha- ja materiaaliavustukset ovat kuitenkin tervetulleita

Täytä tästä jäsentietokaavake ja liity jäseneksi

Yhdistys julkaisee jäsenlehteä neljä kertaa vuodessa

Yhdistys julkaisee jäsenlehteä neljä kertaa vuodessa.

TRIPLETTI – jäsenlehdessä perheet voivat purkaa sydäntään, jakaa hyviä vinkkejä, saada tietoa ajankohtaisista asioista sekä kierrättää vaunuja, turvaistuimia yms.

Yksi jäsenlehden tarkoitus on, että kolmosperhe huomaa ettei ole yksin, vaan samassa tilanteessa olevia perheitä on muitakin ja aina löytyy joku, jolle soittaa ja jonka kanssa jutella.

Käytäntö on osoittanut, että kolmosten vanhempia ja heidän ongelmiaan, ilojaan ja surujaan ymmärtää parhaiten toiset kolmosten vanhemmat

Suomen Kolmosperheet ry kerää ja jakaa konkreettista tietoa

Suomen kolmosperheet ry kerää ja jakaa konkreettista tietoa kolmosraskaudesta ja sen kulusta sekä sairaalassaolosta ja synnytyksestä ja jakaa pyydettäessä odottajan opasta tuleville kolmosvanhemmille.

Koetamme myös valmentaa vanhempia syntymän jälkeiseen muuttuneeseen tilanteeseen.

Yhdistys kerää jatkuvasti tietoa kolmosperheiden eri vaiheista ja ikäkausista

Kesätapaamisia

Yhdistys järjestää kesäisin tapaamisia, joissa kolmosperheet voivat tutustua toisiinsa ja viettää mukavan kesäpäivän yhdessä muiden samassa tilanteessa olevien kanssa.

Kesätapaamiset ovatkin lähes ainoita tilaisuuksia, joissa kolmosperhe ei ole kummastelun ja kysymysten kohteena vaan perhe saa olla aivan tavallinen perhe.