Suomen Kolmosperheet

Vertaistukea jo yli 20 vuotta

Äidit ovat menossa taas tallinnaan

Tänä vuonna kokeilemme jotain uutta, yksi yö laivalla ja toinen kylpylähotellissa


Lähtö perjantaina 27.5 klo 18.30 Baltic Queen, yö laivalla, lauantaiaamuna maihin Tallinnassa klo 8.30, yö Hotelli Braavossa ja paluu sunnuntaina klo 12.30 ollen Helsingissä klo 16

Jos lähtijöitä 4, matkan hinta on 132€ jos 6 henkeä hinta 109€.

Hinta sisältää laivalla b-hytin, illallisen seisovasta pöydästä, hotellimajoituksen jaetussa kahden / kolmen hengen huoneessa.


Täydellinen tilaisuus laittautua kauniiksi ja tehdä hyviä ostoksia kevään juhliin! Varaa aika kauneushoitoihin jo etukäteen netistä. Hakusanoilla ilusalong Tallinna löytyy laaja valikoima kauneussalonkeja, joihin osaan voi tehdä varauksen suoraan sähköisen kalenterin tai sähköpostin / puhelimen välityksellä.

Matkaohjelma on muovautunut lähtevien äitien toiveiden mukaan. Tänä vuonna majoitumme Tallinnan keskustassa Hotelli Braavoon, http://www.braavohotel.com/water-park/ jossa kävelymatkan etäisyydellä ovat kampaamot, kosmetologit, vaatekaupat ja muu ajanvietto.

Ilmoittaudu mukaan!!! puheenjohtaja@kolmosperheet.fi tai 050-3086487 / Mari.

Sporttinen hotelli Braavo tarjoaa erinomaiset kylpylä- ja kuntosalipalvelut. Hotelli sijaitsee erittäin hyvällä paikalla viehättävän vanhan kaupungin kupeessa. Allasosasto on asiakkaidemme käytössä sen aukioloaikoina ja siellä on altaat niin kuntoilua kuin rentoutumistakin varten


Hotellin aktiviteetit

Spa- ja Wellnesskeskus, kampaamo, parturi, hieronta, porealtaat, sisäuima-altaat, ulkouima-altaat, lastenallas, kylmäallas, vesiputous, sauna, japanilainen sauna, infrapunasauna, kuntokeskus, solarium, squash. MatkaVekan asiakkaat voivat käyttää allasosastoa aikarajoituksetta sen ollessa auki. (Teksti poimittu suoraan hotellin sivuilta)